На головну - Новини законів

Новини та їх обговорення

Реєстрація тварин в Єдиному держаному реєстрі

До Єдиного державного реєстру тварин відтепер інформація буде вноситися, окрім ідентифікованих тварин, ще й про їх власників.

Детальніше...

 

Статус учасника бойових дій АТО

Новий порядок отримання статусу учасника бойових дій, для бійців антитерористичної операції, визначено в постанові Кабінету Міністрів України.

Детальніше...

 

Україна планує вступ до непостійного членства РБ ООН

У словах Петра Порошенка, прозвучав його намір про включення України в непостійне членство Ради Безпеки ООН.

Детальніше...

 

В’їзд на територію Криму дозволено лише з паспортом громадянина України

Починаючи з восьмого вересня поточного року буде обмежено в’їзд на територію Криму, яка наразі має статус окупованої. Для того, щоб перетнути кордон, потрібно буде надати документи, що підтверджують особисті паспортні дані та громадянство України.

Детальніше...

 

Кабмін України прийняв рішення про скорочення органів виконавчої влади

Згідно з рішенням Уряду України, кількість органів центральної влади буде скорочено на 20%. При цьому частина органів буде повністю ліквідована, а деякі припинять існування як окремі і будуть об’єднані між собою для продовження діяльності як один орган.

Детальніше...

 

В Криму призупинили виконавчі провадження, відкриті судами України

Згідно з рішенням Державної Ради Республіки Крим, виконавчі впровадження, які були відкриті після винесення відповідних рішень судами, що належали до судової системи України, тобто до 21.03.2014, тимчасово призупинені.

Детальніше...

 

Парламентом внесено зміни в законодавство стосовно оренди с/г землі

Парламент прийняв до уваги результати громадського обговорення проекту закону про взаємодію орендаря с/г земель та орендодавця, та вніс деякі зміни, які регламентують відповідальність за завдання шкоди чи випадкове знищення майна.

Детальніше...

 

ВР вирішила питання про вступ України до НАТО

Сьогодні Кабінет міністрів у відповідності з рішенням Ради нацбезпеки і оборони України ініціював початок руху України в напрямку вступу до НАТО. Відповідно позаблоковий статус України можна вважати повністю скасованим.

Детальніше...

 

Нове обмеження в роботі банків що до видачі кредитів

Відтепер уповноважені банки не можуть видавати кредити в іноземній валюті фізичним особам що займаються підприємницькою діяльністю, юридичним особам та представникам юридичних осіб-нерезидентів.

Детальніше...

 

В Кабінеті Міністрів говорять про ліквідацію контролюючих органів

Якщо сьогодні ми маємо 1032 контролюючі фракції, то в найближчому майбутньому кількість фракцій що відносяться до різних центральних органів виконавчої влади скоротиться до 680. При цьому на 51% зменшиться і кількість органів, виконуючих контролюючі функції.

Детальніше...

 
Більше статтей...
Пошук

Сайт на іншій мові
  • Русский (Russian Federation)
  • Ukrainian (UA)
Консультації на форумі
Залиште власну думку
Як часто звертаєтеся за послугою або консультацією юриста?