Советы юристов-юридическая консультация!

Тел. +380953158037, +380671730454

• Русский (Russian Federation)
  • Ukrainian (UA)

Главное меню
  • Главная страница
  • Карта сайта
  • Вопрос платно
  • Ответы юриста
  • Контакты
  • Форум юристов
  • Сотрудничество
Полезная информация
  • Советы юристов
  • Законы Украины
  • Минимальные размеры
  • Юридические статьи
  • Автострахование
  • Новости законов
Адреса госучреждений
  • Прокуратуры в Киеве
  • Адреса полиции
  • Защита прав потребителей
  • Суды Киева и области
  • Паспортные отделы
  • Опекунские советы
  • Исполнительные службы Киева
  • Государственные нотариальные конторы
  • Адвокаты Киева
  • Разрешительные системы
Образцы документов
  • Образцы исковых заявлений
  • Образцы договоров
  • Образцы кассационных жалоб
  • Образцы жалоб
  • Образцы апелляционных жалоб
  • Образцы заявлений в полицию
  • Копии документов
Блог юриста
  • Украина-криминал
  • Труд человека
  • Семья-отношения
Последние публикации
  • Оформляем ДТП по европротоколу без присутствия полиции
  • Процесс оформления гражданства в Украине
  • Долговая расписка – как оформить, заверить?
  • Классификация следов в трасологии и важность трасологической экспертизы
  • Криминалистическая одорология - новейшие методы экспертизы
  • Право на использование фотографий с изображением других людей
  • Электронная регистрация компании в Польше
  • Регистрация юрлица в Польше - главные особенности
  • Как необходимо проводить анкетирование по телефону?
  • Образец письма о сотрудничестве

ФОРУМ ЮРИСТОВ
НачалоДревовидный видПравила
Добро пожаловать, Гость
Привет! Вход или Регистрация.    Забыли пароль?
ФОРУМ ЮРИСТОВ
ПОМОЖІТЬ ВИРІШИТИ БУДЬЛАСКА !!! (1 просматривает) (1) Гость
Вниз Ответить Избранное: 0
Сообщения темы: ПОМОЖІТЬ ВИРІШИТИ БУДЬЛАСКА !!!
Опции
  • Создать новую тему
  • PDF
  • Новые сообщения
  • Правила
softerromas (Пользователь)
Fresh Boarder
Постов: 4
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
5 г. назад Репутация: 0  
Пишу від імені своєї дівчини у якої така проблема !!!!!

Я являюся Внучкою дідуся який проживав із другою дружиною (бабусею) у її квартирі 40 років, квартира була записана на ній увесь той час, потім 6 років тому бабуся уклала договір дарування на пів квартири, на дочку двоюрідного брата (сама дітей немала) а що проживає вона далеко тому я і опікувалася бабусею , другої пів квартири залишалось на ній, дідусь помер не сподівано так нічого і не переписавши на себе, через пів року померла і бабуся , я звернулася у суд щоб доказати шо я останніх 5 років опікувалася ними і являюся спадкоємцем по 4-й черзі, все доказала суд виграла і отримала спадщину ,

пройшло вже як півроку після цього , позвонила співвласниця якій подарували половину
і запропонувала купити її частину а як ні то погрожувала що продасть свою частину і що вона ще може оспорити і ту половину яку я вже маю (бо я без її відома це все зробила оформила спадщину на себе ), я хочу купити в неї цю половину і вона також згідна на те ,
але якщо я хочу дешевше ніж вона хоче продати і вона незгідна то що вона може зробити ,продати комусь іншому ? хто захоче купити пів квартири ,
І чи після цього якщо вже я погоджусь купити або не погоджусь ,тобто навіть в даний час вона може подати апеляцію на 1-шу частину мою яку Я вже маю понад 2 місяці
Я дуже цього боюсь які в неї шанси , якщо я питала я 4-та черга а вона аж 6-черга спадкування (там мій рідний дідусь проживав і я постійно там була бо недалеко від них жила ) А та племінниця я думаю просто намовила бабцю коли склалися обставини щоби та її подарувала
Та племінниця казала шо запросто може виграти в нас ? , тому боїмося купувати в неї другу частину

Поможіть будьласка хто може !!! Розібратись у тих всіх питаннях
Введите код   
Можно использовать BB-коды и смайлы

Сообщение модератору   Зарегистрированный Зарегистрированный  
  Reply Quote

Vitaliy (Пользователь)
Platinum Boarder
Постов: 453
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
5 г. назад Репутация: 25  
Купувати другу частину можна. Ви отримуєте письмове повідомлення про продаж другої частини і на протязі місяця маєте погодитися або відмовитися. У разі відмовлення, інша співвласниця буде мати право продати будь-кому.

Чи може відсудити Вашу половину? По закону навряд чи, але у наших судах за гроші все можливо. Тут потрібно дивитися по ситуації.
Введите код   

Reply Quote
Fresh Boarder
А якщо Я не дам жодної згоди до моменту доки вона не погодиться на Мої умови (вона завищує ціну) , то вона в змозі щось робити із своєю частиною , подарувати , чи поселити когось до Мене щоб помішати ? Чи поселити тільки також за Моєю згодою може вона

Я так понялаМені потрібно перед покупкою другої половини , щоби вона ознайомилась із рішенням суду про першу і щоб пройшло 10 днів з цього моменту і тоді вона вже невзмозі подавати апеляцію на це ? якось так , або якщо я наприклад продам свою частину моєму хлопцеві , а дургу куплю на себе , тоді після весілля ми будемо мати порівно і вона вже не взмозі буде оспорити мою половину так як я продала
Введите код   

Reply Quote
Fresh Boarder
А ще підскажіть як зробити шоби після покупки другої частини квартири , мати впевненість шо вона не візьметься за відвойовування тої першої
Введите код   

Reply Quote
Vitaliy (Пользователь)
Platinum Boarder
Якщо відмовитися купувати її частину, то вона буде мати право через місяць продати будь-кому.
Всі умови, щодо подальшого оскарження і подібного можна прописати в договорі купівлі-продажу.
Введите код   

Reply Quote
Fresh Boarder
Ще одне , я хочу часнину яку я хочу викупити, буде купувати мії хлопць , щоби він мав половину і я , і після цього ми одружуємось , літом , це нормально для мене немє ніяких підводних каменів , я йому повністю довіряю , чи краще б було купувати на себе і мати всю квартиру
Введите код   

Reply Quote
Vitaliy (Пользователь)
Platinum Boarder
Краще на себе, хлопець поки права на покупку іншої половини не має.
Введите код   

Reply Quote
Вверх Ответить
Список форумов ФОРУМ ЮРИСТІВ Житлове право
Работает на yurporada.kiev.uaполучить последние сообщения прямо на Ваш рабочий стол

образцы документов | образцы исков | договора | заявления в полицию | апелляционные жалобы | кассационные жалобы | жалобы прокурору

© 2010-2021, Київ. Всі права захищені відповідно до чинного законодавства України. При використанні матеріалів сайту yurporada.kiev.ua гіперпосилання на даний ресурс обов'язкове.

Наверх