На головну - Новини законів - Отримання не імміграційної візи в США

Отримання не імміграційної візи в США

Багато наших співвітчизників мріють побувати в США. Здавалося б, у наш час немає нічого простішого, ніж купити квиток на літак, зняти готель в цій країні і провести тут свою відпустку.

Є тільки одна перешкода - необхідна віза в Америку. Без неї не те, що перетнути кордон не вдасться, а сісти в літак виявиться неможливим. Засмучуватися раніше часу і відкладати поїздку в штати не потрібно. Адже візу можна отримати і це не стане вкрай складною діяльністю. Видають її в такому місці, як американське посольство.

Подаємо документи на отримання візи

Першим ділом потрібно буде заповнити анкету на сайті американського консульства. Слід врахувати, що доведеться заповнювати її англійською мовою. Якщо це виявиться складним, то краще звернутися до фахівців. Сьогодні агентств, де готові допомогти з оформленням візи, безліч. Також доведеться сфотографуватися і помістити фотографію в зазначеному полі. Вимоги до фотографій знаходяться там же.

Оплачуємо консульський збір

Щоб отримати візу в Америку потрібно буде сплатити консульський збір - 140 доларів за людину. Це безповоротні кошти. Якщо відмовлять у видачі, то гроші не будуть повернуті. Сплачується збір за допомогою карти або в банку. Гроші надходять протягом трьох днів. Відразу після цього можна записуватися на співбесіду.

Консульство США в Києві можна знайти по вул. Авіаконструктора Ігоря Сікорського, 4. Рекомендується записатися на якомога ранній час, 7 годин ранку.

Шанси

Протягом 2-3 хвилин буде проходити співбесіда. Багато людей читають в інтернеті інформацію про те, у кого більше шансів отримати візу, довівши свої не імміграційні наміри, у кого менше. Насправді це не має ніякого відношення до реальності. Потрібно запам'ятати, що отримати візу в США може кожен і це є лотереєю. Як бізнесмен з мільйонними рахунками, так і безробітний громадянин країни. Американське консульство не має доступу ні до однієї бази даних нашої країни. Потрібно не забути взяти із собою довідку з банку про суму коштів на рахунку і з роботи про розмір заробітної плати. Шанс, що їх попросять показати невеликий, але все ж, потрібно бути на чеку. Останній документ повинен бути представлений на фірмовому бланку організації.

Деякі поради

В консульство можна прибути в будь-якому одязі, але в тверезому стані. Не брати з собою нічого, крім пакета документів та мобільного телефону. Залишати тут речі ніде. Можуть прийняти на зберігання тільки телефон. В разі успіху - паспорт з візою буде доставлений кур'єрською службою за вказаною адресою. Будуть знімати відбитки пальців. Бажано, щоб не було ранок в тих місцях. Якщо вони присутні, то претендента на отримання візи попросять прибути в інший день. Плата буде збережена і оплачувати додатково її не потрібно.




 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Пошук

Сайт на іншій мові
  • Русский (Russian Federation)
  • Ukrainian (UA)
Консультації на форумі
Залиште власну думку
Як часто звертаєтеся за послугою або консультацією юриста?